Mad ud af huset og diner transportable - tilberedt til perfektion

​Hvis du ønsker at gøre dit hjem til rammen om din næste fest, så kan vi levere mad ud af huset og diner transportable til enhver anledning. Vores restaurant holder til ved skønne Sakskøbing på Lolland Falster, og leverer i hele lokalområdet.

Mad ud af huset giver dig mulighed for selv at bestemme de fysiske rammer om festen og overlade ansvaret for maden til andre. 

Levering af mad ud af huset er nemt og overskueligt

​Når vi leverer mad, sørger vi altid for at markere godt, hvilke bokse der fyldes med hvad. Vi gør det nemt for dig blot at anrette maden på nogle fade og servere et lækkert, friskt måltid derhjemme.


Uimodståelige danske retter på menukortet

​Vores menukort bugner af skønne klassikere fra det danske køkken og lækre specialiteter fra blandt andet Italien, Frankrig og Mexico, Vi har alt hvad hjertet kan begære af velsmagende klassiskere fra gastronomiens fortryllende verden: Dansk smørrebrød, varmtrøget laks, pølsebord, platter, buffet, oksemørbrad, islagkager og meget, meget mere. Til maden kan du nyde vores udsøgte vine fra de populære vinkontinenter verden over.​

​​

​Vores menuer er til dels fastsat på forhånd, men vi tilbyder også a la carte, og tager imod dine ideer til menusammensætningen. Vi forsøger altid at få personlige ønsker inkorporeret i sammensætningen af vores menuer til mad ud af huset, hvis det er et ønske fra dig.

At give menuen et personligt touch vil være noget, dine gæster vil sætte pris på, fordi oplevelsen bliver en afspejling af dig og dine favoritter. Uanset om det er mad til fest, mad til bryllup eller et andet arrangement, står vi klar til at hjælpe.

Bestil diner transportable og mad ud af huset

Skal vi levere mad ud af huset eller diner transportable til dit næste selskab? Så tøv endelig ikke med at give os en opringning. Vi sidder altid klar med en kalender, så vi kan krydse din dato af.

Ring til os på ​info@landsbyenvaabensted.dk.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt