Selskabslokaler og festlokaler
​til enhver festlig lejlighed

​Leder du efter selskabslokaler til din næste fest? Vores indbydende festlokaler i Sakskøbing på Lolland  skaber den perfekte ramme om et væld af selskabelige anledninger. 

Hos os kan du holde de selskaber, du altid har drømt om, uanset du skal afholde rund fødselsdag, mors dag, temafest, bryllup, barnedåb eller konfirmation. Vores festlokaler er velegnede som bryllupslokaler.

​​

Festlokaler, der er værd at overveje

Landsbyen Våbensted har lagt stuer til utallige festlige begivenheder gennem tiderne. Vores fest- og selskabslokaler er hyggelige og moderne og opdaterede. og kan rumme alt fra 10-300 gæster. ​Vi har lokaler i forskellige størrelser, og de udlejes via en ”pakkeløsning”, hvor du får et samlet tilbud på forplejning og lokaler. 


Vi sætter en stor ære i, at vores service og kvalitet er helt i top hver eneste gang, Har du særlige ønsker til borddækning, bordpynt, menu med mere, vil vi gøre alt for at opfylde dem

Få mere information om vores festlokaler og selskabslokaler

Hvis du ønsker at holde dine fremtidige selskaber i vores dejlige festlokaler, så ring til os os med det samme, så vi kan planlægge i god tid. Vi kan kontaktes med spørgsmål om vores selskabslokaler og andet via vores kontaktside, på e-mail info@landsbyenvaabensted.dk eller telefon 54 70 52 01.

Vi glæder os til at høre fra dig vedrørende vores festlokaler og selskabslokaler.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt