​Søndagsfrokost i godt selskab

Kunne du tænke dig at samle din familie, dine venner eller andre i din omgangskreds til en hyggelig søndagsfrokost i vores restaurant, så kig endelig forbi os hos Landsbyen Våbensted. 

Vi holder til i Sakskøbing på Lolland Falster, og vi er et oplagt mødested for alle, der ønsker at mødes med hinanden over et velsmagende måltid som for eksempel en søndagsfrokost.

Nyd velsmagende mad – vælg fra vores varierede menukort

Vi sætter en ære i at tilberede mad for enhver smag. Derfor byder vores menukort blandt andet både på danske klassikere og specialiteter fra eksempelvis Frankrig, Italien og Mexico. Vi serverer blandt andet dansk smørrebrød, buffet, pølse-bord, varmrøget laks og meget, meget mere. 

Til maden kan du og resten af selskabet nyde et godt glas vin fra de mest populære vinkontinenter i verden.​

Vi tager naturligvis gerne hensyn til særlige ønsker, fødevareallergier og intolerancer, ligesom vi har retter for både veganere og vegetarer.

Kontakt os og hør mere eller book et bord til en søndagsfrokost

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores mad, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at reservere et bord til en hyggelig søndagsfrokost i godt selskab. 

Du er også altid velkommen til at kigge forbi i restauranten, hvis du alligevel er i nærheden.

Du finder os i Sakskøbing, og vi har således en ganske central beliggenhed, uanset hvor du og resten af selskabet kommer fra på Lolland Falster.​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt