​Lokale til konfirmation med servering af mad

Leder du efter et lokale til konfirmation på Lolland Falster, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Landsbyen Våbensted kan vi danne rammerne om den helt store dag. Vi har et forsamlingshus, hvor du blandt andet har mulighed for at leje et lokale til konfirmation. 

Lokalet er beliggende i Sakskøbing, og det er således let tilgængeligt, uanset hvor dine gæster kommer fra.

Vi mener, at alle fortjener en god fest – og ikke mindst en god konfirmationsfest! Derfor tilbyder vi lokaler med masser af plads og højt til loftet samt mad for enhver smag. Det er billigt, men vi går aldrig på kompromis med hverken maden eller selve arrangementet.

Vi tilbereder en velsmagende konfirmationsmenu

Vi tilbyder ikke kun lokalerne til afholdelsen af din konfirmationsfest. Vi tilbereder også maden til festen i vores restaurant, så du slipper for at skulle stå for det meste af det praktiske arbejde i forbindelse med festen.​

Vi lytter til dine ønsker, og ud fra dem sammensætter vi en velsmagende menu, der vil falde i både dine og gæsternes smag. 

Vores mad til konfirmation er lækker og indbydende, og vi tager gerne særlige hensyn til både veganere, vegetarer og personer med intolerancer eller fødevareallergier.

Kontakt os og hør mere eller lej et lokale til konfirmation

Kunne du tænke dig at høre mere om enten vores mad eller lokale til konfirmation, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på leje af lokale til din fest inkl. mad, så er du velkommen til at kontakte os.

Klik her og find en oversigt over alle vores priser.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt