Guldbryllup afholdes i vores bryllupslokale​

Skal du og din ægtefælle afholde guldbryllup, og leder du i den forbindelse efter et billigt lokale, hvor den store fest kan afholdes? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Landsbyen Våbensted har I nemlig mulighed for at holde jeres fest i vores indbydende bryllupslokale, der er beliggende i Sakskøbing på Lolland Falster. Her danner vi de perfekte rammer om jeres store festdag.

Vi har plads til 10-300 gæster

I løbet af de sidste mange år har vores bryllupslokale dannet rammerne for mange festlige begivenheder lige fra bryllupsfester til afholdelse af guldbryllup. 

Lokalet har plads til mellem 10 og 300 gæster, så der er rig mulighed for, at I kan få alle jeres familie og venner med til festen. 

Indretningen er både hyggelig og moderne.​

Få serveret lækker mad til jeres guldbryllup

Når I vælger at holde jeres guldbryllup i vores bryllupslokale, har I mulighed for at få en skræddersyet menu, der bliver tilberedt i vores egen restaurant, således at I slet ikke selv behøver at stå for noget praktik forbundet med hverken leje af lokale eller servering af mad.

Kontakt os og hør mere om leje af vores bryllupslokale inkl. mad

Det er utroligt vigtigt for os, at både vores kvalitet og service er helt i top. Derfor lytter vi også gerne til særlige ønsker, hvis der for eksempel er tale om særlige ønsker til menuen, borddækning, bordpynt eller lignende. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at jeres guldbryllup bliver præcis, som I drømmer om.

Ønsker du at få en pris på arrangementet, eller mangler du inspiration til maden, så kan du finde både priser og forslag til menuer her.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt