​Reception afholdes hos os

Skal du afholde reception i forbindelse med en særlig begivenhed, og leder du i den forbindelse efter nogle lokaler i nærheden, der egner sig til dit arrangement, og hvor du samtidig også kan få tilberedt maden, der skal serveres? 

Så er vi hos Landsbyen Våbensted et oplagt valg. Vi holder til i Sakskøbing, og vi har derfor en rigtig god beliggenhed i forbindelse med arrangementer, hvor gæsterne typisk kommer fra Lolland Falster eller omegn.

Vi har moderne og indbydende lokaler til rådighed, hvor der er plads til helt op til 300 gæster, så du kan være helt tryg ved, at der er plads nok til alle dem, der gerne vil komme og fejre dig.

Velsmagende mad til reception

Vi lægger ikke kun lokaler til din reception. Vi serverer også receptionsmad til for eksempel virksomheder.

Du har naturligvis mulighed for selv at bestemme, hvordan menuen skal sammensættes, men vi kan også komme med vores forslag, hvis du foretrækker det.​

Du kan med fordel kontakte os eller kigge forbi og spørge efter vores særlige receptionsbrochure  eller finde den under vores priser her på siden. 

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på din kommende reception. Vi beregner en særlig pris til dig ud fra dine ønsker og behov angående arrangementet.

Du er dog også velkommen til at klikke her, hvor du kan finde en oversigt over alle vores priser og finde inspiration til dit arrangement.​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt