​Høstfest afholdes i vores lokaler

Kunne du tænke dig at afholde et høstfest-arrangement, og leder du efter et lokale med plads til alle gæsterne? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Landsbyen Våbensted i Sakskøbing kan vi afholde enhver type fest, og vi afholder derfor med glæde også gerne lige netop din høstfest.

Med vores centrale beliggenhed på Lolland Falster er det nemt for dine gæster at finde hen til vores adresse og nyde festen.

Vi har plads til alle dine gæster

Vores festlokaler har de seneste år dannet rammerne for rigtig mange forskellige typer festlige arrangementer lige fra afholdelse af bryllupsfest til høstfest. Vi er derfor sikre på, at vi har al den nødvendige plads, som du har behov for, i og med at vores lokaler kan rumme fra 10 personer og helt op til 300 gæster.

Vi har en moderne og hyggelig indretning i vores lokaler, og vi imødekommer gerne særlige ønsker i forhold til oppyntning, borddækning og så videre.​

Servér lækker mad til din høstfest

Maden er selvfølgelig en vigtig del af det at holde høstfest, og derfor sørger vi naturligvis også for at tilberede en lækker og velsmagende menu til dig og dine gæster.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen skræddersyr vi en menu, der stemmer overens med dine ønsker.

Kontakt os og få beregnet en pris på afholdelse af din fest

Uanset om du kunne tænke dig at afholde en høstfest eller en helt anden type fest hos os, så beregner vi gerne en skræddersyet pris til dig på dit arrangement. 

Er du nysgerrig omkring vores priser, så kan du med fordel kigge nærmere på vores prisliste, hvor du også kan finde inspiration til menuer.​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tager imod små og store selskaber og leverer også ud af huset.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt